У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Голубиці відбувся волейбольний турнір

У Львівській області за сприяння Ірини Сех у Голубиці відбувся волейбольний турнір

18.12.13 09:26 0 991
На базі Голубицької ЗОШ І-ІІ ст. Бродівського району відбувся фінал турніру з волейболу між парафіяльними командами Підкамінського деканату Української греко-католицької церкви. Організаторами заходу виступили священики Підкамінського деканату УГКЦ, зокрема декан о. Михайло Бакай та священик о. Ярослав Бордюг. Турнір з волейболу, в якому брали участь 12 команд, відбувся за фінансової підтримки народного депутата України свободівки Ірини Сех.

Серед гостей фіналу турніру – депутат Бродівської райради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Леонід Буна, директори шкіл, священики з Суховолі, Паликоровів та Орихівчика. У фіналі турніру взяли участь команди шкіл Бродівського району, а саме з Суховолі, Орихівчика, Паликоровів, Звиженя та Голубиці.

У напруженій боротьбі в фінальній зустрічі перемогу серед команд хлопців отримала команда Голубицької ЗОШ, серед команд дівчат – Паликорівської НВК.

Усі команди-учасники фінальної частини турніру отримали медалі та цінні призи. Командам, які посіли перше місце, подарували спортивний інвентар для спортзалу.

Депутат Бродівської районної ради Леонід Буна від імени народного депутата України Ірини Сех привітав учасників змагань та на згадку про спортивне свято вручив кожному учаснику по молитовнику та календарю. У своїй промові депутат передав враження від подій на Майдані у Києві, свідком яких був він сам. А також наголосив, що від свідомої позиції кожного з нас залежить успіх інтеграції нашої держави до европейської спільноти.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Влада Тернопільщини ...
Наступна новина: Білий дім: Сноудена таки ...

КОМЕНТАРІ