У Львівській області дрогобицькі правоохоронці на "гарячому" затримали викрадачів господарських товарів

У Львівській області дрогобицькі правоохоронці на "гарячому" затримали викрадачів господарських товарів

18.12.13 11:10 0 742
Трійко товаришів вирішили поцупити господарські товари з приміщення майстерні у місті Дрогобичі. Однак, спритники не врахували, що будівля охороняється.

Молодики були приблизно однакового віку. Старшому хлопцеві виповнилось 23 роки, а його молодшому спільникові лише 21 рік. Заробляли молодики на прожиття крадіжками, кримінальне минуле молодих людей було схожим і рівновартим. Обидва хлопці знаходились на волі із іспитовим терміном за вчинення крадіжок та грабежів.

В кінці лютого 2013 року хлопці примітили господарську будівлю. Через вікно майстерні зловмисники помітили зварювальні апарати. В приміщенні будівлі знаходилися всі необхідні господарські приладдя. В зловмисників одразу виникла ідея поцупити дорогий інвентар. До злочинної справи молодики підмовили свою 21-річну знайому дівчину. У дівчини проблем із законом не було, але не змогла відмовити своїм “друзям”.

“Помітивши непрошених гостей на території приватної власності охоронець одразу зателефонував до чергової частини Дрогобицького міського відділу міліції. Правоохоронці затримали зловмисників із здобиччю неподалік місця події,- розповів начальник Дрогобицького міського відділу полковник міліції Білас Андрій Іванович.

Дрогобицький міськрайонний суд враховуючи молодий вік обвинуваченої, яка вперше притягується до кримінальної відповідальності і позитивно характеризується по місцю проживання суд призначив покарання із застосуванням статті 75 Кримінального кодексу України.

Разом з тим суд визнав обвинувачену винуватою у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого частиною 3 статті 185 ККУ та призначив їй покарання у вигляді 3 років позбавлення волі, звільнивши її від призначеного покарання терміном на 1 рік. Обвинуваченим, які перебували на волі із іспитовим терміном суд призначив покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.

Наталія Постойко,

Помічник начальника Дрогобицького МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ