У Львівській області рятувальники консультують населення у галузі особистої безпеки

У Львівській області рятувальники консультують населення у галузі особистої безпеки

18.12.13 12:03 0 753
На базі Головного управління ДСНС України у Львівській області з метою надання консультацій населенню та підприємцям у галузі безпеки людини функціонує консультаційний центр. За період роботи центру фахівцями ДСНС вже надано понад 200 консультацій. Загалом по Україні завдяки роботі консультаційних центрів рятувальники надали майже 4,5 тис. консультацій громадянам.

Звернення від населення та суб’єктів господарювання лежать у площині питань реалізації державної політики у сферах цивільного захисту, захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій та запобігання їх виникненню, ліквідації надзвичайних ситуацій, пожежної та техногенної безпеки, діяльності аварійно-рятувальних служб, профілактики травматизму невиробничого характеру, державного нагляду за додержанням та виконанням вимог законодавства у сферах пожежної і техногенної безпеки тощо.

Консультації надаються як під час особистого прийому громадян, так і по телефону, електронною поштою, за допомогою відеодзвінків у мережі Skype чи іншими видами зв‘язку.

Центр обладнаний вільним доступом до мережі Wi-Fi, завдяки чому відвідувачі можуть під’єнати свої гаджети до мережі Інтернет. Окрім цього в Центрі встановлено тач-скрін сервер, на якому зберігається вся необхідна електронна база документів за напрямками діяльності та на якому ведеться облік консультацій у цифровому вигляді. Це передбачає створення електронної бази, в яку вносяться питання, з якими звертаються за роз’ясненням громадяни, та відповіді і інформація, яку надали громадянину фахівці Консультаційного центру.

Нагадуємо, що Консультаційний центр розміщений за адресою: м. Львів, вул. Підвальна, 6.

Графік роботи: 09:00 – 18:15, у п’ятницю з 09:00 – 17:00.

Контакти:

тел./факс : (032) 270-22-38

тел. : (032) 239-02-19
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Через кордон Закарпаття ...

КОМЕНТАРІ