Фахівці ДСНС Львівщини провели контроль знань слухачам заочного та дистанційного навчання ЛДУ БЖД

Фахівці ДСНС Львівщини провели контроль знань слухачам заочного та дистанційного навчання ЛДУ БЖД

18.12.13 12:57 0 750
На базі Головного управління ДСНС України у Львівській області пройшли стажування слухачі відділу заочного та дистанційного навчання 2012 року набору, що навчаються у Львівському державному університету безпеки життєдіяльності.

Навчалися слухачі за освітньо-кваліфікаційними рівнями спеціаліста за спеціальностями «Пожежна безпека», «Практична психологія» та «Екологія та охорона навколишнього середовища».

У період проходження стажування 25 слухачів навчалися практичній справі на посадах інспектора відділу запобігання надзвичайним ситуаціям, 3 – на посаді психолога центру психологічного забезпечення та роботи з особовим складом та 2 здобували навики роботи на посаді державного інспектора з техногенного та екологічного нагляду. Термін стажування для майбутніх фахівців склав 4 тижні. Упродовж цього періоду слухачі оволоділи навиками професії, вивчили основні нормативні документи, якими регламентується робота фахівців у відповідній галузі, ознайомилися із досвідом роботи відповідних відділів та спеціалістів тощо.

По закінченню періоду стажування слухачі відділу заочного та дистанційного навчання пройшли контроль знань, проведений фахівцями наглядово-профілактичного блоку ГУ ДСНС України у Львівській області.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ