У Львівській області про особливості використання детектору брехні розповіли під час бінарного заняття

У Львівській області про особливості використання детектору брехні розповіли під час бінарного заняття

18.12.13 11:38 0 755
Аби ознайомити майбутніх правоохоронців з принципами роботи поліграфу, усім відомого як детектор брехні, вже не вперше Львівський державний університет внутрішніх справ відвідує старший слідчий-криміналіст в особливо важливих справах відділу розслідування злочинів скоєних проти життя і здоров’я особи СУ ГУМВС України у Львівській області майор міліції Олександр Цивінський.

Цього разу організатором проведення зустрічі виступила кафедра психології та соціології факультету з підготовки фахівців для підрозділів кадрового забезпечення та міліції громадської безпеки.

Бінарне заняття на тему «Психологічні особливості застосування поліграфного обстеження при проведенні слідчих (розшукових) дій» зі слідчим-криміналістом проводила слухачам магістратури доцент кафедри підполковник міліції Наталія Пряхіна.

Олександр Ігорович ознайомив магістрантів із історією винаходу та застосування пристрою, розповів про цілі та особливості використання поліграфу при розслідуванні злочинів, про методику роботи з пристроєм та види інформації, яку можна з’ясувати з його допомогою. Також практик наводив багато цікавих прикладів з власного досвіду та досвіду інших слідчих.

Насамкінець, Олександр Цивінський наглядно продемонстрував слухачам роботу поліграфа, а також те, наскільки яскраво організм людини може реагувати на брехню.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Депутати міської ради ...
Наступна новина: В Закарпатській області ...

КОМЕНТАРІ