У Рівненській області за вбивство брата отримав 7 років позбавлення волі

У Рівненській області за вбивство брата отримав 7 років позбавлення волі

18.12.13 08:06 0 787
12.12.2013 колегією суддів Острозького районного суду винесено вирок у кримінальному провадженні стосовно 62- річного Петра, який забив до смерті свого двоюрідного брата. Подія сталася в липці цього року у с.Країв Острозького району.

— Чоловік, перебуваючи на подвір’ї власного господарства, умисно під час сварки, яка раптово виникла на грунті неприязних відлносин, завдав брату багаточисельних ударів кулаком, в тому числі дерев’яною палицею, яку знайшов на місці, та не менше трьох ударів ногами. З метою доведення свого злочинного умислу, направленого на заподіяння смерті родичу, до кінця продовжив його побиття вже у будинку, — розповіла державний обвинувач, Острозький міжрайонний прокур Любов Ковальчук.— На досудовому та судовому слідстві обвинувачений визнав себе винним у інкримінованому йому злочині, щиро розкаявся, активно сприяв розкриттю злочину.

Судом обвинуваченого визнано винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство), та призначено покарання у вигляді 7 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Волині за ...

КОМЕНТАРІ