Київська міська державна адміністрація намагається через суд витіснити народний Майдан з вулиць і тротуарів

Київська міська державна адміністрація намагається через суд витіснити народний Майдан з вулиць і тротуарів

18.12.13 15:33 0 921
Київська міська державна адміністрації подала до Печерського суду позов, що стосується усунення перешкод у користуванні вулицями, тротуарами та пішохідними переходами низки вулиць у центрі Києва. До переліку зазначених у позові вулиць входять, зокрема, Майдан Незалежності та вул. Хрещатик, де щодня перебуває Майдан, там також розташовані громадські приймальні народних депутатів України.

"В черговий раз влада намагається витіснити Майдан. Побачивши, що силові методи на українців не діють – цього разу вона вигадала новий метод, нібито законний, – за допомогою рішення суду. Але з вулиць ми нікуди не підемо, і такими діями нас не залякати. У КМДА розташовується й Тернопільський обласний штаб страйкового комітету. У цьому приміщені зігріваються і харчуються мітингувальники, щодня там перебувають від 10 до 15 тисяч учасників акції протесту. Київська міська державна адміністрація постійно перебуває під нашою охороною. Одного разу ми уже вистояли штурм цієї будівлі, і якщо треба – зробимо це ще раз.

Ми не здамося, у цьому особливість нашої нації. Зробимо усе, щоб Майдан стояв до кінця. Ми проводимо мирні акції протесту, не псуємо державного майна, користуємося тим, що належить нашому народу, а не окремим особам, тому вважаю, що немає причини тиснути на людей і усувати їх з центральної частини столиці. Українці – сміливий народ, який чітко знає і впевнено відстоює свої права, і у цьому нам ніхто не стане на заваді", – зазначив голова Тернопільської міської організації ВО "Свобода" Роман Навроцький.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Волині відразу двоє ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ