Переховуючись від правосуддя, кримчанин встиг накриміналити й на Тернопіллі

Переховуючись від правосуддя, кримчанин встиг накриміналити й на Тернопіллі

18.12.13 08:42 0 896
29-річного жителя Сакського району АР Крим на Тернопільщину привели, либонь, не тільки амурні справи – тут він замешкав з жителькою Кременця. Очевиднішою причиною далекої поїздки стали проблеми із законом. У себе, на малій батьківщині, він вчинив крадіжку. Тож, аби уникнути відповідальності, втік.

Спочатку співмешканці жили у райцентрі. Однак через погані побутові умови надовго там не затрималися. Жінка запропонувала переїхати до села, де мешкали її родичі. У свій дім їх гостинно впустив 68-річний пенсіонер. Чоловік мешкає самотньо, тож сподівався, що буде йому на старості поміч. Та очікування дідуся виявилися марними.

Через деякий час між господарем оселі та квартирантом виникла суперечка. Після сварки пенсіонер вигнав з хати кримчанина. Ображений молодик вирішив помститися. Взявши з собою сокиру, вночі вирушив до будинку «кривдника». Знявши віконну раму, пробрався досередини. Пенсіонер з просоння одразу не міг зрозуміти, що відбувається, а збагнув, коли побачив квартиранта з сокирою в руках. Молодик став погрожувати старенькому фізичною розправою. Аби той не мав змоги покликати когось на допомогу, відібрав у нього мобільний телефон. Співмешканка, яка в цей час була в хаті, намагалася втихомирити свого благовірного. Та це ще більше розлютило молодика – погрози посипалися і на її адресу. В якийсь момент господарю оселі вдалося вмовити зловмисника відпустити його в туалет. Скориставшись ситуацією, пенсіонер побіг кликати на допомогу сусідів. Вже від них зателефонував до міліції.

Співробітники Кременецького райвідділу міліції затримали лиходія. Проти нього відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 ККУ (грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого). Під час досудового слідства кримчанин, який вже раніше неодноразово мав проблеми із Законом, буде перебувати від вартою.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Хмельниччині проведено ...

КОМЕНТАРІ