Влада Тернопільщини привітала працівників виконавчої служби з професійним святом

Влада Тернопільщини привітала працівників виконавчої служби з професійним святом

18.12.13 09:23 0 698
17 грудня - День працівника державної виконавчої служби. Свято встановлено в Україні «…ураховуючи значення органів державної виконавчої служби у забезпеченні виконання рішень судів, третейських судів та інших органів, а також посадових осіб, на підтримку ініціативи Міністерства юстиції України і громадськості…» згідно з Указом Президента України «Про День працівника державної виконавчої служби» від 22 липня 2009 р.

Вітання від керівника області працівникам виконавчої служби Тернопільщини передав заступник голови Тернопільської ОДА Василь Гецько. Він заявив про важливу роль Державної виконавчої служби в суспільному житті країни у питаннях забезпечення виконання рішень судів. "Ваша щоденна праця захищає конституційні права та свободи громадян", - сказав Василь Гецько.

Заступник голови Тернопільської ОДА кращим працівникам виконавчої служби вручив грамоти, а також побажав сумлінної праці заради процвітання країни, міцного здоров’я, особистого щастя і родинного добробуту. Також цього дня відзнаки працівники державної виконавчої служби отримали від обласної та міської рад.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: У Львівській області за ...

КОМЕНТАРІ