Кримські регіонали закликають до діалогу з «фашистами Майдану»

Кримські регіонали закликають до діалогу з «фашистами Майдану»

18.12.13 09:52 0 663
Учасники провладного мітингу, що щодня відбувається в Сімферополі під гаслом «Збережемо Україну!», закликали активістів Євромайдану до «відкритого діалогу для стабілізації громадсько-політичної ситуації в Україні», а також припинити «заворушення і протизаконні дії в Києві». Про це повідомляє "Радіо Свобода".

У резолюції мітингу, що відбувся на центральному майдані Сімферополя, висловлюється підтримка курсу президента на «широкий суспільний діалог».

Водночас, члени президії Верховної Ради АРК Віталій Нахлупін і Володимир Кличников звинуватили учасників протестів на майдані Незалежності в Києві в екстремізмі і закликали боротися з фашизмом.

Під час акції на було оголошено, що триває збір продуктів і теплого одягу для відправки в Київ тим, хто «протистоїть фашистам». Після завершення мітингу його учасники на автобусах попрямували до залізничного вокзалу і далі на спецпотязі – до Києва.

За даними кримської організації Партії регіонів, на Антимайдан виїхало близько тисячі кримчан, а з кінця минулого тижня – понад шість з половиною тисяч осіб.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: В Луцьку спортивні змагання ...

КОМЕНТАРІ