У львівському басейні «Динамо» відбувся святковий захід до Дня Святого Миколая для дітей з багатодітних сімей

У львівському басейні «Динамо» відбувся святковий захід до Дня Святого Миколая для дітей з багатодітних сімей

18.12.13 08:34 0 5660
У Львівській області, за активної підтримки управління молоді та спорту облдержадміністрації, завершується реалізація обласної програми з покращення соціального захисту багатодітних сімей, які проживають на території Львівської області (розділ навчання дітей з багатодітних сімей плаванню), затвердженої рішенням Львівської обласної ради від 19 лютого 2008 року № 471.
Традиційно для дітей з багатодітних сімей міста Львова ця програма реалізується у плавальному басейні обласної організації ФСТ „Динамо” (Львів, вул. Вітовського, 53).
Заняття, доладно організовані завідувачем Палацу спорту «Динамо» Сергієм Колмаковим, відбувалися у 2 зміни: перша навчалася плавати упродовж травня-червня 2013 року; друга розпочала заняття з 1 жовтня ц.р.. Загалом у 2013 році у басейні „Динамо” курс навчання плаванню відвідали 240 дітей з багатодітних родин.
Цими днями відбулося урочисте завершення навчального курсу, у якому взяли участь діти з багатодітних родин Львова, які навчилися плавати.
Директор обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх” Вадим Климович привітав дітей з наступаючими новорічними і різдвяними святами та побажав усім міцного здоров'я. Від спілки багатодітних сімей – громадської організації „Щаслива родина” присутніх на плавальному святі привітала Світлана Онишкевич, яка висловила сподівання, що подібні програми будуть діяти й у наступні роки.
Почесними грамотами управління молоді та спорту були відзначені кращі тренери та організатори, які сприяли реалізації програми плавання у басейні „Динамо”, зокрема: тренери з плавання В. Тивонюк та Л. Морозова, представник громадської організації „Щаслива родина” С. Онишкевич та завідувач Палацу спорту „Динамо” С. Колмаков.
Діти - учасники програми отримали пам'ятні значки „Я вмію плавати!” від Львівського обласного центру фізичного здоров'я населення „Спорт для всіх”.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото

фото

фото

фото

фото

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді міліція ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ