Підбито підсумки 1-го Всеукраїнського конкурс «Країна талантів»

Підбито підсумки 1-го Всеукраїнського конкурс «Країна талантів»

18.12.13 13:20 0 893
Завершився 1-й Всеукраїнський конкурс телевізійних програм «Країна талантів», який проводився Держкомтелерадіо України.
Метою конкурсу є популяризація дитячої творчості обдарованих дітей кожної конкретної області України, урізноманітнення програм для дитячої аудиторії.
У рамках проекту створено сайт www.krainatalantiv.com.ua, на якому розміщено всі програми державних ТРК, які брали участь у конкурсі, і запропоновано шляхом on-line голосування визначити кращу з них.
Загалом на конкурс було представлено 26 програм, які щосуботи о 16.30 транслювалися в ефірі всіх державних ТРК. Найбільшу кількість голосів (5519) і перше місце отримала програма Чернівецької ОДТРК. Друге місце з кількістю 4453 голоси посіла програма Харківської ОДТРК. Третє місце - програма Закарпатської ОДТРК, яка набрала 3343 голоси.
Враховуючи позитивний резонанс, Всеукраїнський конкурс «Країна талантів» буде продовжено у наступному році.
Детальніше з результатами голосування можна ознайомитися на сайті www.krainatalantiv.com.ua

Інформаційно:
Відповідно до Указу Президента України, яким 2013 рік було оголошено в Україні Роком дитячої творчості, 1 червня 2013 року до Міжнародного дня захисту дітей в ефірі обласних державних телерадіокомпаній стартував новий телевізійний проект «Країна талантів». Обласні державні ТРК у рамках цього проекту готували програми, які розповідали про кращі зразки творчості талановитих та обдарованих дітей області, спортивні досягнення, знайомили телеаудиторію із цікавими особистостями, дитячими заходами.

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Компанія «Кромберг енд ...
Наступна новина: Вінницька ОДТРК святкує ...

КОМЕНТАРІ