Стецьків: Майдан вимагатиме єдиного кандидата

Стецьків: Майдан вимагатиме єдиного кандидата

18.12.13 18:32 0 866
Майдан і опозиція потребують лідера. Про це у своїй колонці на «УП» написав член «Третьої Української Республіки» Тарас Стецьків.
На думку політика, три тижні протестних акцій наділили нинішній Майдан установчою функцією – «можливістю встановлювати в країні нові правила взаємовідносин поміж людьми».
«Реально в країні виникла ситуація, коли Майдан, як широкий національний рух, і кримінальні угрупування, що опанували державні інститути, існують як дві паралельні реальності», - зауважив політик.
У той же час, за словами Стецьківа, «політичні і громадські лідери, речники Майдану, мають негайно запропонувати як перевести грандіозний позитивний потенціал цього протесту у русло формування нових правил».
Для цього, упевнений політик, Майдан потребує лідера. «Майдан дозріває, щоб поставити перед опозицією вимогу - визначити з-поміж себе єдиного кандидата на посаду президента України», - зазначив він.
«Майдан і опозиція потребують не вождя, а дійсно лідера, бо це дає реальний механізм зміни теперішньої влади», - резюмував Тарас Стецьків.

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12156
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ