«Знижку» на газ Янукович використає на підкуп виборців – Юрій Луценко

«Знижку» на газ Янукович використає на підкуп виборців – Юрій Луценко

18.12.13 18:33 0 696
Ніякої знижки на газ від Росії Україна не отримала.Навпаки, передбачене додатком збільшення обсягів закупівлі російського газу призведе до збільшення бюджетних видатків. Про це Юрій Луценко заявив у суспільно-політичному ток-шоу «Приціл» із Сергієм Рахманіним.
«3 мільярди з 15 вже до кінця цього року повернуться Росії. А решти суми вистачить на наступний рік рівно по мільярду доларів на місяць», - зазначив лідер «Третьої Української Республіки».
«Росія насправді дає нам стільки, скільки хоче забрати сама собі. Режиму це дає можливість той мільярд, який він зараз платить за газ, зекономити для підкупу виборців», - підсумував Юрій Луценко.
Політик вважає, що в новій ситуації всі запевнення влади у незмінності курсу на європейську інтеграцію є лише димовою завісою. Віктор Янукович найменше зацікавлений у наближенні до європейських стандартів.
«Залиште сподівання на євроінтеграцію. Все банально й тупо. Путін дає Януковичу зняти із себе виплати за газ, відтерміновує їх на два роки, коли їх доведеться таки віддати, скоріш за все – ГТС. Цей мільярд на місяць у жодному разі не піде на незалежні суди, на ефективну міліцію, міцне самоуправління, нормальну охорону здоров’я чи освіту», - зазначив Юрій Луценко.
Політик переконаний, що «зекономлені кошти» підуть на підкуп виборців напередодні президентських виборів 2015 року.
«Бюджетникам не варто сподіватися на обіцяне Азаровим покращання в наступному році. Підняття удвічі пенсій станеться в останній квартал перед виборами», - вважає лідер «Третьої Української Республіки».

http://www.3republic.org.ua/ua/news/12158
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Юрій Рубан: Майдан як ...
Наступна новина: Юрій Луценко: ЄвроМайдан ...

КОМЕНТАРІ