З профспілками – у форматі діалогу

З профспілками – у форматі діалогу

18.12.13 18:35 0 1639
Нещодавно чернівецькі податківці запросили на семінар представників профспілкових організацій краю, щоб розглянути питання оформлення документів, подання податкової звітності до органів Міндоходів, а також обговорити новації податкового законодавства.
Зустрічі з представниками бізнесових кіл нашого міста відбуваються регулярно, але наразі назріла необхідність виокремити цю категорію платників у окрему групу, адже питань у голів та казначеїв накопилось чимало.
Заступник начальника управління оподаткування та контролю об’єктів та операцій Юлія Гросу розповіла про порядок заповнення та терміни подання Звіту про використання коштів неприбуткових установ та організацій та звернула увагу присутніх на право професійних спілок та їх об’єднань не подавати Звіт про суми податкових пільг.
Інформацію щодо порядку заповнення та подання Податкового розрахунку за формою 1ДФ профспілковими організаціями довела до присутніх начальник інформаційно - комунікаційного відділу Наталія Бальон. Посадовець звернула увагу на ознаки доходів по тих виплатах, які найчастіше надають своїм членам профспілки.
Варто зазначити, що керівники профспілкових організацій активно долучились до обговорення чинних норм податкового законодавства та навіть внесли пропозицію щодо спрощення порядку заповнення форми 1ДФ.
Чернівецькі податківці розповіли представникам профспілкових організацій про переваги подання податкової звітності в електронному вигляді та запропонували усім бажаючим безкоштовно освоїти технологію подання звітності в електронному вигляді, щоб оцінити усі переваги такої співпраці з податківцями.
В ході семінару жваво обговорювалися проблемні питання та шляхи їх вирішення. Податківці міста пообіцяли й надалі надавати відповідну інформаційно – консультативну та практичну допомогу для спрощення податкового обліку неприбуткових установ та організацій.

Інформаційно – комунікаційний відділ
ДПІ у м. Чернівцях


Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
5 (голосів: 1)
Попередня новина: Амністія за побиття ...
Наступна новина: Новини ГУ Міндоходів у ...

КОМЕНТАРІ