Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Волині

Відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів Волині

19.12.13 10:31 0 806
Прокурор області Андрій Парака провів координаційну нараду керівників правоохоронних органів Волині, на якій обговорено стан діяльності правоохоронних органів у протидії корупції та її організованим проявам.

В роботі наради прийняли участь прокурор Західного регіону України з нагляду за додержанням законів у воєнній сфері, керівники обласних Управлінь МВС, СБУ, Міндоходів, Державної пенітенціарної служби, Луцького прикордонного загону, спеціальних підрозділів по боротьбі з організованою злочинністю і корупцією, галузевих підрозділів прокуратури області.

Нарадою відзначено, що упродовж року правоохоронними органами вжито низку заходів організаційно-практичного характеру задля посилення запобігання та протидії корупції.

Зокрема, завдяки спільній діяльності правоохоронних органів у 2013 році завершено розслідуванням 32 кримінальні провадження про злочини з ознаками корупції, в тому числі 14 про хабарництво. Судами постановлено обвинувальні вироки стосовно 40 осіб.

За результатами роботи наради прийнято рішення про активізацію роботи правоохоронних органів щодо виявлення злочинів, пов’язаних з корупцією, у тому числі вчинених у складі організованих злочинних груп, злочинів пов’язаних з незаконним переміщенням товарів через державний кордон, у сфері державних закупівель та земельних відносин, тощо.

Водночас, нарадою розроблено та узгоджено комплекс організаційно-практичних заходів з цих питань.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ