В Закарпатській області конкурс "Міліція очима дітей" визначив переможців серед юних мукачівців

В Закарпатській області конкурс "Міліція очима дітей" визначив переможців серед юних мукачівців

19.12.13 11:07 0 822
З метою популяризації серед підростаючого покоління професії правоохоронця традиційно напередодні Дня міліції проводиться конкурс між школярами загальноосвітніх шкіл міста Мукачева під назвою «Міліція очима дітей».

Справді, цікаве питання – що ж думають діти про міліцію? Як твердить народна мудрість: вустами дитини говорить істина. І з цим можна погодитись. Мукачівські діти з натхненням і великою активністю взяли участь у конкурсі малюнка про роботу міліції.

Як з’ясувалося, діти переважно уявляють собі міліціонера як строгого чоловіка в синій формі зі зброєю в руках або смугастою палицею, охоронця порядку та помічника. І діти, і педагоги відзначили про важливість співпраці правоохоронних органів і закладів освіти щодо профілактики правопорушень, злочинів та інших негативних проявів у підлітковому середовищі.

Участь у конкурсі «Міліція очима дітей» взяли учні віком від 8 до 16 років. Всі роботи діти виконали різними художніми техніками з використанням різноманітних матеріалів: живопис, графіка, акварель, народний розпис. Кожен учасник творчо підійшов до виконання малюнку, були враховані умови щоденної праці працівника міліції та його покликання – допомагати людям.

І ось визначено переможців творчого конкурсу. Перше місце у віковій категорії 8-10 років посів учень 4-А класу Мукачівської гімназії Ігор Чепіжак. Переможцем у віковій категорії 11-13 років стала учениця 5-Б класу ЗОШ №13 Мукачева Ніколетта Голіш. У найстаршій віковій категорії, 14-16 років, пальму першості виборов учень 9-Б класу ЗОШ №2 міста Андрій Дірей.

Всі переможці будуть відзначені грамотами та нагороджені подарунками. Вітаємо переможців.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівські правоохоронці ...
Наступна новина: На Тернопіллі новорічна ...

КОМЕНТАРІ