В Закарпатській області керівники Берегівської міліції та районної ради привітали школярів

В Закарпатській області керівники Берегівської міліції та районної ради привітали школярів

19.12.13 12:13 0 843
Начальник Берегівського райвідділу міліції, депутат обласної ради полковник Олександр Яцканич разом із головою Берегівської районної ради Юрієм Кноблохом відвідали учнів Берегівської школи №1, директором якої є Оксана Матолич.

Метою візиту було привітання учнів із новорічними та різдвяними святами, а також із довгоочікуваними зимовими канікулами, які, по волі випадку, були перенесені. До того ж, зустріч відбулася ще й перед відзначенням 22-ї річниці створення української міліції.

З вуст гостей навчального закладу лунали найщиріші привітання та побажання щодо успішності учнів, яка у даній школі і без того перебуває на високому рівні.

Користуючись нагодою, начальник Берегівського райвідділу міліції Олександр Яцканич особисто провів бесіду із учнями старших, випускних класів та запросив в подальшому продовжити навчальний процес вже у вищих учбових закладах внутрішніх справ, по закінченню яких можна здобути фах юриста-правознавця.

Окрім того, під час дружньої бесіди було наголошено щодо забезпеченням місцями роботи у Берегівському райвідділі міліції після закінчення вузів МВС. Разом із тим, було також роз’яснено порядок та умови вступу до навчальних закладів внутрішніх справ.

Голова Берегівської районної ради Юрій Кноблох під час своєї промови неодноразово підкреслив високий рівень підготовки та вміння знайти індивідуальний підхід до учнів з боку педагогів школи, що підкреслюють здобутки вихованців.

Наприкінці візиту Олександр Яцканич та Юрій Кноблох привітали усіх учнів та педагогічний колектив школи із наступаючими новорічними та різдвяними святами і побажали нових досягнень та успіхів у другій половині навчального року.

Віталій Михайлов

Берегівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: ЄС призначив початок ...

КОМЕНТАРІ