Закарпаття: подяка директора КП «Скалка» за врятовані матеріальні цінності пі час пожежі на підприємстві

Закарпаття: подяка директора КП «Скалка» за врятовані матеріальні цінності пі час пожежі на підприємстві

19.12.13 12:54 0 1069
Вночі 14 грудня 2013 року на нашому деревообробному підприємстві сталася пожежа. На щастя, ніхто серйозно не постраждав. Швидко зреагувала пожежна служба, і вже через декілька хвилин пожежники гасили вогонь.

На жаль, вогонь багато чого знищив, проте, вдалося врятувати адміністративний корпус, столярний, лако-фарбований та швейний цехи. На місце пожежі прибули чотири пожежні автомобілі пожежної частини м. Іршава та по одному з с. Довге, міст Хуст та Виноградів. Хочеться висловити подяку всім вогнеборцям, рятувальникам Управління державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області, які були задіяні на гасіння пожежі, за їх мужність, сміливість та професіоналізм.

Окремі слова подяки хочемо сказати всім небайдужим людям, які не залишили нас на одинці з бідою. Це і друзі, і сусіди, і колеги, і знайомі, та навіть не знайомі люди. Велика вдячність також керівництву Іршавського райвідділу У ДСНС України у Закарпатській області, керівникам пожежних частин.

Словами не можливо передати те, що хочеться сказати серцем. Спасибі всім, хто допоміг у скрутну хвилину. Хай життя вам дарує тільки приємні моменти. Здоров’я всім, щастя, добробуту, благополуччя, бо добро завжди повертається.

Директор КП „Скалка”

Юрій Староста
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопіль: дітям з ...
Наступна новина: У львівському басейні ...

КОМЕНТАРІ