Ужгородські міліціонери провели зустріч із педагогами ліцею "Лідер"

Ужгородські міліціонери провели зустріч із педагогами ліцею "Лідер"

19.12.13 09:22 0 785
Днями дільничні інспектори Ужгородського міськвідділу міліції зустрілися з працівниками ліцею «Лідер». На зустрічі був присутній весь педагогічний колектив на чолі з директором загальноосвітньої школи №20 м.Ужгорода Мар'яном Комарницьким.

Метою зустрічі було доведення до освітян основних принципів роботи міліції, про заходи правоохоронців щодо захисту законних прав і свобод громадян. Окрім того, було обговорено порядок звернень громадян до органів внутрішніх справ, питання охорони громадського порядку, своєчасного повідомлення про злочини до міліції, профілактики правопорушень, протидії корупції та багато інших.

Особливу увагу було приділено ознайомленню працівників навчального закладу із вимогами Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції». Це питання є актуальним. Необхідно вживати заходи з недопущення фактів незаконного збирання коштів працівниками навчального закладу і використання їх без відповідного бухгалтерського обліку. Присутнім було роз’яснено, що в разі вчинення протиправних дії, пов’язаних з корупцією, хабарництвом та зловживанням посадовим становищем, настає відповідальність.

Педагогам було наголошено на необхідність вжити відповідні заходи щодо попередження випадків неправомірної поведінки учнів під час зимових канікул, про неприпустимість вживання ними алкогольних напоїв під час проведення урочистих заходів з нагоди святкування новорічних і різдвяних свят, незалежно від місця перебування дітей.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: На Євромайдані у Києві буде ...

КОМЕНТАРІ