Міндоходів Закарпаття нагадує про звітування в електронному вигляді

Міндоходів Закарпаття нагадує про звітування в електронному вигляді

19.12.13 16:58 0 981
Звітність в електронному вигляді формують вже 214 тис. касових апаратів. Саме таку кількість реєстраторів розрахункових операцій за 11 місяців поточного року було підключено до Системи зберігання і збору даних від РРО Міндоходів.

Із загальної кількості касової техніки не підключеними залишаються лише 10% апаратів. Власники цих моделей мають лише два тижні для їх переоснащення, оскільки вже з 1 січня 2014 року за відсутність електронної стрічки будуть застосовуватися штрафи.

Фахівці Міндоходів нагадують, що починаючи з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Саме для цього реєстратори розрахункових операцій мають бути оснащені електронними стрічками, на яких формуватимуться копії розрахункових документів і фіскальних звітів.

Під час переоснащення техніки платники можуть користуватися Державним реєстром розрахункових операцій, в якому нараховується 86 сертифікованих приладів.

Це ті касові апарати, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів http://minrd.gov.ua/dovidniki–reestri–perelik/reestri/94957.html.

Повідомляє Головне управління Міндоходів у Закарпатській області.

«Карпатський об’єктив»

Про це повідомив Карпатський Об’єктив
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Рівненщина: на ...

КОМЕНТАРІ