Український Миколай отримав 25 тис. листів від дітвори зі всієї України

Український Миколай отримав 25 тис. листів від дітвори зі всієї України

19.12.13 12:09 0 777
Цьогоріч офіційний український Миколай, що мешкає на території національного парку «Гуцульщина» на Прикарпатті, отримав зі всіх куточків України 25 тисяч листів від дітвори. Перечитав кожне послання.

Напередодні свята у гостях у Чудотворця побували журналісти перших західноукраїнських новин «Огляд дня» (щобудня о 21:00 на телеканалі ZIK).

Хатина Миколая стоїть посеред самих Карпатських гір у Косівському селі Пістинь. Побудована вона у гуцульському стилі. Тут є усе задля зручностей Святого Миколая та його помічників.

У двоповерховій садибі - шість кімнат. Особливе місце займає пошта. Листи від дітвори зі всієї України акуратно складені на дерев’яних полицях. У своєму кабінеті дідусь уважно перечитує кожне послання. Щоправда, каже він: діти тепер такі сучасні, що замовляють подарунки із незрозумілими йому назвами – як от хотвілс.

Відпочиває Миколай у спеціальних покоях - замість звичайних простирадл йому стелять зелену галявину. Відтак щойно лягає у ліжко - одразу бачить усі дитячі мрії.

«Коли кладу голову на одну зі своїх подушок, то бачу всі дитячі молитви і прохання дітей. А на іншій подушечці бачу дитячі мрії, тому знаю, який подарунок принести дитині», - розповідає український Миколай.

Напередодні свята Миколай радо приймає гостей – і малих, і дорослих.

«І старшим також треба вірити в диво, у світло. Головне, що зараз маємо бажати, аби на Майдані все закінчилось мирно і якнайкраще для нашого народу», - переконаний один із гостей Миколая пан Ігор.

А от кімнат, у яких зберігає дарунки, Миколай не показує нікому. Каже, усі пакунки вже зібрав у чарівні мішки.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Українці світу вийшли на ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ