В Івано-Франківській області молодь Надвірнянщини оглянула місцевий райвідділ міліції

В Івано-Франківській області молодь Надвірнянщини оглянула місцевий райвідділ міліції

19.12.13 11:15 0 944
Днями на екскурсію у Надвірнянський райвідділ міліції завітали учні 11-го класу однієї із шкіл та студенти ПТУ м. Надвірна.

Гостей зустріла старший інспектор з кадрового забезпечення Тетяна Голіней, яка розповіла про діяльність служб райвідділу.

Перше, з чим познайомили юних гостей, це чергова частина, з якої розпочинається робота райвідділу, адже всі повідомлення про правопорушення та надзвичайні події надходять саме сюди. Учні та студенти дізналися, що після отримання повідомлення про правопорушення черговий направляє на місце події слідчо-оперативну групу. Споглядали вони і на роботу слідчих та оперативників, які ведуть кримінальні провадження.

Правоохоронці розповіли молоді про те, коли настає адміністративна та кримінальна відповідальність у разі скоєння неправомірних дій неповнолітніми, та яке покарання загрожує за той чи інший вид правопорушення. Також попередили їх про неприпустимість вживання тютюнових виробів та алкогольних напоїв, адже спиртне навіть у малих дозах має негативний вплив на підростаючий організм. Розповіли і про шкоду, яку завдає вживання наркотичних засобів, та попередили, що за їх зберігання та збут існує адміністративна та кримінальна відповідальність.

Невеличку лекцію про призначення спецзасобів, які знаходяться на озброєнні в райвідділі, молодим людям провів працівник відділу кримінальної міліції у справах дітей Іван Дронь. Також вони мали можливість на власні очі побачити справжню зброю, приміряти шолом, бронежилет та сфотографуватися на згадку.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ