В Івано-Франківській області напередодні Дня Святого Миколая рятувальники завітали до своїх підшефних – вихованців Микуличинської школи-інтернату

В Івано-Франківській області напередодні Дня Святого Миколая рятувальники завітали до своїх підшефних – вихованців Микуличинської школи-інтернату

19.12.13 14:31 0 913
19 грудня – День Святого Миколая – з нетерпінням чекають всі діти, адже це свято символізує втілення дитячих мрій та віру у диво. Особливо це стосується бажань дітей, позбавлених у житті найважливішого – батьківського тепла та материнської ласки.

До цього найулюбленішого дітьми свята традиційно долучилися і прикарпатські рятувальники, котрі завітали до своїх підшефних - вихованців Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату – закладу, де перебувають діти із вадами розумового розвитку.

Начальник Управління ДСНС області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький привітав підшефних із святом, побажавши їм гарного настрою та здійснення дитячих бажань, подякував колективу за любов і милосердя, підкресливши, що творити добро – це найвища місія.

Цього разу на вихованців закладу чекав великий сюрприз – рятувальники прибули не самі, а в супроводі улюбленця всіх дітей – Святого Миколая, який приїхав на справжній пожежній машині – і його присутність наче за помахом чарівної палички зробила цей день по-справжньому казковим. Діти розказували Святому Миколаю вірші, а він обдаровував їх солодкими подарунками.

Як зазначив директор Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату Степан Северилов, без таких візитів рятувальників діти вже не уявляють цього свята, вони завжди з нетерпінням чекають на своїх шефів, які своїми візитами свідчать про те, що світ не без добрих людей, на допомогу яких вони завжди можуть розраховувати, які їх пам’ятають і люблять.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Відбулись ...
Наступна новина: На Тернопіллі в Управлінні ...

КОМЕНТАРІ