Львівські правоохоронці провели творчі майстер-класи для хворих дітей

Львівські правоохоронці провели творчі майстер-класи для хворих дітей

19.12.13 11:01 0 777
У місті Львові в рамках соціального проекту «З любов’ю до дітей» працівники міського управління міліції відвідують лікарні. Таким чином львівські правоохоронці намагаються підтримати дітей.

За ініціативи громадської активістки Галини Ющак, представників Благодійного фонду «Крила надії» та за підтримки працівників Львівського міського управління міліції у Львові реалізовується соціальний проект «З любов’ю до дітей».

Волонтери проводять різноманітні майстер-класи із малюками, які проходять курси лікування у львівських лікарнях. До проекту долучилися представники ініціативної групи Львівського міського управління міліції.

До проведення творчих майстер-класів правоохоронці підготувались заздалегідь. З метою супроводу цього проекту, протягом листопада, зусиллями працівників Львівського міського управління міліції було придбано все необхідне приладдя.

Першочергово міліціонери завітали до львівського ОХМАТДИТу. У вечорі творчості взяли участь близько 20 дітей з різних відділень лікарні. Протягом двох годин малеча разом із гостями витинала та клеїла різноманітні деталі з паперу і картону. Як результат, кожен із присутніх навчився майструвати красиві об’ємні паперові сніжинки. Разом із цим, діти зробили перші спроби опанувати елементи техніки оригамі.

Усмішки дітей свідчили про те, що зустріч принесла їм задоволення та радість, які необхідні для швидшого одужання.

Наступним кроком з реалізації проекту «З любов’ю до дітей» став візит до Львівської міської дитячої клінічної лікарні

Цього разу також на творчий майстер-клас прийшло близько 25 дітей. Однак з тими, хто за станом здоров’я не зміг бути присутнім під час занять, гості провели індивідуальні уроки. Близько трьох годин діти разом із батьками, громадськими активістами та правоохоронцями Львова створювали новорічну атмосферу у лікарняних палатах.

Своїми враженнями поділилася мати 4-річної пацієнтки Анни, яка проходить курс лікування у відділенні гематології та інтенсивної хіміотерапії. «Допомагаючи донечці витинати сніжинки, я й сама на якийсь час забуваю про проблеми та повертаюсь у дитинство. - розповідає пані Світлана. - Зроблені дітками власноруч красиві та кольорові сніжинки ще довгий час даруватимуть радість та тепло. Діти із нетерпінням чекають наступного візиту волонтерів», - підсумувала вона.

Прес-служба Львівського міського управління міліції
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Маркевич каже, що Соса ще ...
Наступна новина: Чернівці: Відбувся ...

КОМЕНТАРІ