У Львівській області для розвитку самодіяльного мистецтва у мешканців села Шандровець Турківського району з’явилось більше можливостей

У Львівській області для розвитку самодіяльного мистецтва у мешканців села Шандровець Турківського району з’явилось більше можливостей

19.12.13 16:01 0 972
Голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Сало взяв участь в урочистому відкритті народного дому у селі Шандровець Турківського району. Реконструкція закладу культури розпочалась у 2010 році і коштувала 409 тис.грн. Це гроші з обласного, місцевого бюджетів, а також громади села.

«Турківщина багата на таланти. Тут діє 13 народних колективів, які представляють район на обласних і міжнародних конкурсах та фестивалях. Відкриття нового народного дому у селі Шандровець є свідченням того, що ми приділяємо багато уваги розвиткові культури на селі. Потрібно зробити все для того, аби такі заклади були у кожному селі, аби у належних умовах вчились діти, потрібно аби гірський край розвивався, аби молодь хотіла залишитись тут», – сказав Олег Сало.

З нагоди відкриття очільник Львівщини подарував для закладу культури, зокрема, портрет Тараса Шевченка, авторства заслуженого художника України Петра Сипняка.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дорожні служби Волині ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ