У Львівській області ми пам'ятаємо як це було

У Львівській області ми пам'ятаємо як це було

19.12.13 16:26 0 827
У храмі Воздвиження Чесного Хреста, що на вул. Замарстинівській, 9, віддавали шану померлим працівникам Львівського державного університету внутрішніх справ – учасникам ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції.

Під час церковної відправи настоятель храму отець Володимир Кепич зазначив, що мужні та героїчні вчинки міліціонерів-ліквідаторів, які не шкодуючи власного здоров’я та життя, несли службу на території Чорнобильської АЕС, назавжди залишаться у пам’яті кожного українця. Своєю героїчною працею у зоні відчуження вони рятували світ від можливих глобальних наслідків катастрофи.

Вічна пам’ять тим, чиє життя передчасно обірвала Чорнобильська трагедія та велика вдячність ліквідаторам – людям, які зберегли нашу землю.

Сергій Темчишин, Василь Крисько, Володимир Феницький, Віктор Болотніков, Віталій Погромський, Віктор Прокоп’єв, Олексій Джавлюк, Валерій Афанасьєв – лави ліквідаторів залишили дев’ятеро героїв ЛьвДУВС, 19 – ще поруч з нами. Ми бажаємо їм міцного здоров’я, миру і злагоди та довгих років життя!

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ