Правоохоронців Чернігівщини привітали з професійним святом

Правоохоронців Чернігівщини привітали з професійним святом

19.12.13 16:53 0 903
Напередодні Дня працівників міліції чернігівських правоохоронців та ветеранів органів внутрішніх справ привітали голова обласної державної адміністрації Володимир Хоменко, голова обласної ради Анатолій Мельник, секретар Чернігівської міської ради Олег Шеремет, керівники правоохоронних та судових органів краю, колеги з Брянської (Росія) та Гомельської (Білорусь) областей.

Учасників урочистого зібрання привітав начальник Управління Міністерства внутрішніх справ України в Чернігівській області генерал-майор міліції Олександр Михайлик, коротко розповів про основні напрямки і показники роботи за поточний рік. Теплі слова подяки всім, хто стоїть на варті законності та правопорядку, висловили керівники області.

«Ми глибоко вдячні співробітникам міліції, котрі мужньо борються зі злочинністю, служать своїй справі чесно і самовіддано, виявляють ініціативу і наполегливість, високий професіоналізм і витримку», - зазначив секретар міської ради Олег Шеремет.

Було наголошено, що органи виконавчої влади та місцевого самоврядування Чернігівщини в міру своїх можливостей постійно долучаються до розв’язання проблем матеріально-технічного забезпечення діяльності міліції, вирішення побутових питань, зокрема, умов роботи дільничних інспекторів, забезпечення працівників житлом та ін.

Кращим співробітникам правоохоронних органів із нагоди професійного свята вручені відзнаки обласної державної адміністрації, обласної та міської рад.

Про це повідомили у відділі зв’язків з громадськістю Чернігівської міської ради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Микола Федік став єдиним ...
Наступна новина: На Тернопіллі ціни на ...

КОМЕНТАРІ