В Житомирській області сергій Рижук дотримався слова – кошти перевізникам повернуто

В Житомирській області сергій Рижук дотримався слова – кошти перевізникам повернуто

19.12.13 16:07 0 922
Підбиваючи підсумки 2013 року, директор департаменту фінансів облдержадміністрації Ганна Ємченко висловила переконання, що Житомирщина без проблем і впевнено закінчить цей бюджетний рік.

Ганна Григорівна звернула увагу на те, що, незважаючи на труднощі, які виникали протягом цього року, фінансова ситуація в області є стабільною. Так, у серпні поточного року з метою вирішення проблеми, пов’язаної із погашенням боргів по виплаті заробітної плати працівникам комунального підприємства «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління», голова облдержадміністрації Сергій Рижук змушений був підписати розпорядження про внесення змін до обласного бюджету і частина коштів, які передбачались на пільгове перевезення пасажирів в районах, були спрямовані до бюджету міста Житомира. Таким чином, працівники ТТУ отримали заробітну плату.

Директор департаменту констатувала, що Сергій Рижук неодноразово наголошував на потребі зробити все можливе для того, аби до кінця 2013 року кошти, зняті з районних та міських бюджетів, були повернуті в повному обсязі. Виходячи з підсумків виконання місцевих бюджетів за 11 місяців поточного року, облдержадміністрація внесла пропозиції до Кабінету Міністрів України щодо перерозподілу інших видів субвенцій і збільшення для області субвенції на пільговий проїзд. Розпорядженням Кабінету Міністрів України № 974 від 11 грудня 2013 року Житомирської області було збільшено обсяг субвенції на пільговий проїзд на 9 млн. 437 тис. грн.

Резюмуючи, Ганна Ємченко зазначила, що всі кошти направлено у регіон. А розпорядженням голови облдержадміністрації № 401 від 17 грудня внесені зміни до обласного бюджету і кошти, які були перерозподілені влітку, вже повністю спрямовані до районних та міських бюджетів області.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області для ...
Наступна новина: У Тернополі підбили ...

КОМЕНТАРІ