В Житомирській області несправна піч спричинила пожежу

В Житомирській області несправна піч спричинила пожежу

19.12.13 08:56 0 761
17 грудня о 07:46 на пункт зв’язку 13-ї Державної пожежно-рятувальної частини міста Малин надійшло повідомлення про пожежу в смт Чоповичі. Прибулі рятувальники з’ясували, що горить перекриття житлового будинку. Бійці ДСНС пожежу швидко ліквідували і вогонь практично не встиг нанести шкоди – полум’я знищило 1 квадратний метр перекриття.

Господар будинку розповів вогнеборцям, що побачив дим із-під даху та одразу подзвонив до служби порятунку «101». Наразі фахівцями встановлюється причина загоряння.

Шановні громадяни! З початком зими почастішали випадки пожеж, пов’язаних із пічним опаленням.

Управління ДСНС у Житомирській області вкотре нагадує: при використанні печей не забувайте про елементарні правила безпеки. По-перше, біля груби обов’язково варто набивати металевий лист, щоб убезпечити займання підлоги. Крім того, необхідно перед розпалюванням печі переконатися, що вона не має ушкоджень, тріщин тощо. Особливу увагу слід приділити комину. Адже забитий комин нерідко теж спричиняє пожежу. Ні в якому разі не лишайте вогонь без нагляду. Пам’ятайте, що елементарна неуважність може коштувати вам здоров’я, життя або просто залишить вас без даху над головою.

У ДСНС у Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Табачник оприлюднить ...

КОМЕНТАРІ