На Рівненщині міліціонери затримали серійного крадія з магазинів

На Рівненщині міліціонери затримали серійного крадія з магазинів

19.12.13 14:15 0 801
Працівники карного розшуку УМВС України в Рівненській області встановили причетність 45-річного рівнянина до 12 викрадень з торговельних закладів обласного центру, Рівненського, Корецького та Здолбунівського районів.

Олександр обирав магазини без сигналізації та кожного разу вигадував новий спосіб проникнення у приміщення — розбивав вікна, зривав замки з вхідних дверей, частково розбирав дах тощо. Упродовж трьох місяців чоловік викрадав із магазинів алкогольні напої, тютюнові вироби, солодощі, одяг та речі особистої гігієни. Проте найчастіше здобиччю зловмисника ставали гроші, залишені у касах. Одного разу таким чином чоловік заволодів вісьмома тисячами гривень.

— Відкриті кримінальні провадження за частиною 3 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, згідно з якою передбачено покарання від трьох до шести років позбавлення волі, — зазначив заступник начальника УМВС України в Рівненській області — начальник кримінальної міліції Сергій Гандзелевський. — Чоловік знаходиться під вартою. Наразі ми встановлюємо його причетність і до інших побідних злочинів на території Рівненщини.

Олександр уже сім разів відбував покарання у місцях позбавлення волі за скоєння крадіжок. Загальний «стаж» його перебування за ґратами — 23 роки. Востаннє він звільнився з в’язниці у вересні, де відсидів майже п’ять років. З того часу Олександр і скоював злочини. Викрадені гроші він витрачав на випивку та розваги, а ночував, де прийдеться.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині під час ...
Наступна новина: Рятувальники України та ...

КОМЕНТАРІ