У Рівненській області роз'яснення чинного законодавства помічник народного депутата розцінив як погрозу

У Рівненській області роз'яснення чинного законодавства помічник народного депутата розцінив як погрозу

19.12.13 08:42 0 1096
Позавчора вночі до Рівненського міськвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що біля НУВГП двоє осіб у нетверезому стані заважають руху автомобілів. Через деякий час зателефонували зі скаргою у якій йшлося, що біля супермаркету «Еко» невідомі особи перешкоджають руху автобуса в сторону автовокзалу. Зазначені вище факти були внесені до журналу єдиного обліку Рівненського МВ УМВС. За обома фактами нині проводиться перевірка. Більше повідомлень – ні про погрози, ні про розбивання відеокамер — до міліції не надходило.

Щодо телефонного дзвінка заступника начальника Рівненського МВ УМВС Олега Левка (а не заступника начальника УМВС, як зазначили партійці у офіційному повідомленні) до Олександра Савчука, то такий дзвінок був. Заступник начальника міськвідділу міліції зателефонував з метою профілактики, аби попередити правопорушення, адже у нашій державі право на волевиявлення та вільне пересування територією держави гарантується Конституцією України для всіх громадян.

Профілактика щодо недопущення порушень громадського порядку входить до переліку функціональних обов’язків кожного працівника органів внутрішніх справ, а тому проінформувати про можливу відповідальність за нього є обов’язком міліціонера. Тому про погрози не йдеться.

СЗГ УМВС України

в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За крадіжку з магазину ...
Наступна новина: На Хмельниччині історія, як ...

КОМЕНТАРІ