У Рівненській області світ професій - пензлем

У Рівненській області світ професій - пензлем

19.12.13 16:19 0 812
Вже стало традицією проведення у Кузнецовську конкурсів дитячої творчості, які допомагають школярам ще у молодших класах замислитись над визначенням правильної для себе майбутньої професії.

Ось і цьогоріч упродовж листопада було проведено конкурс малюнка “Професія мого майбутнього”, в якому взяли участь більше 600 учнів віком від 8 до 12 років із шести навчальних закладів міста.

Конкурсу передувала підготовча робота, яку під час профорієнтаційних заходів провели з дітьми начальник відділу активної підтримки безробітних міського центру зайнятості Руслана Ярощук, практичні психологи та соціальні педагоги шкіл міста.

Підбили підсумки змагання 17 грудня в Інформаційному центрі для молоді на урочистостях, під час яких діти презентували свої малюнки та розповідали про професію, яку обрали і зобразили.

Було визначено три кращі роботи. Це малюнки учня загальноосвітньої школи № 2 Владислава Книшука про професію військового, учениці гімназії Анастасії Згурської про художника та учениці загальноосвітньої школи № 3 Анастасії Ярошик про роботу ветеринара.

Винагородили за старання всіх учасників солодощами, а переможці конкурсу малюнка отримали невеличкі подарунки від центру зайнятості.

Про це повідомили у Рівненському міському центрі зайнятості
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: Переривання вагітності та ...

КОМЕНТАРІ