Новорічну казку дітям-сиротам подарували тернопільські міліціонери

Новорічну казку дітям-сиротам подарували тернопільські міліціонери

19.12.13 12:00 0 816
Вихованців шкіл-інтернатів та сиротинців, якими опікуються міліціонери, запросили на новорічну виставу-казку. Діти не лише переглянули цікаву виставу, а й взяли участь у конкурсах та отримали подарунки.

Немає, мабуть, людини, яка не любить казок. Навіть дорослі, бажаючи трохи відпочити від буденності, час від час перечитують вподобані в дитинстві оповідки. Але найбільше радіє чарівним історіям, звичайно ж, малеча. І саме взимку, напередодні новорічних свят, хочеться вірити, що й в реальному житті є місце для дива.

Аби потішити підопічних, міліціонери запросили їх переглянути виставу «Іван Царевич та Сірий вовк», яка зовсім нещодавно з’явилася в репертуарі Тернопільського академічного обласного українського драматичного театру імені Т. Г. Шевченка. Та це ще не всі сюрпризи, які підготували для дітлахів їхні шефи разом з акторами.

Перед переглядом вистави хлопчиків та дівчаток запросили на зустріч зі Святим Миколаєм та улюбленими казковими персонажами.

Не обійшлося свято й без хороводу навколо ялинки та цікавих конкурсів. Малеча змагалася у спритності, розповідала вірші та відгадувала загадки. Найактивнішим міліціонери вручили солодкі подарунки.

Коли дітлахи вдосталь награлись, дорослі провели їх до глядацького залу.

Герої відомої казки «Іван Царевич та Сірий вовк» вчили маленьких глядачів не впадати у відчай у важкі хвилини, вірити у власні сили, сміливо долати труднощі, дружити та допомагати слабшим.

Прощаючись, міліціонери побажали дітям, аби у їхньому житті завжди було місце казці, а добро перемагало зло.

Сектор зв’язків з громадськістю

УМВС в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Українці світу вийшли на ...

КОМЕНТАРІ