Івано-Франківщина: в області виникло 4 пожежі

Івано-Франківщина: в області виникло 4 пожежі

19.12.13 08:10 0 845
17 грудня о 20:30 год. в селі Пороги Богородчанського району виникла пожежа комплексу господарських будівель. Вогнем знищено покрівлю споруд, стодолу, 1 т грубих кормів та пошкоджено стайню. Причина виникнення пожежі встановлюється.

Того ж дня о 21:22 год. в селі Голинь Калуського району в одному із господарств виникла пожежа літньої кухні та автомобільного гаражу. Вогнем знищено літню кухню, гараж, шини до автомобіля, 2 велосипеди, господарський інвентар. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку власника.

17 грудня о 21:41 год. в обласному центрі по вулиці Галицькій горіло сміття в сміттєбаках. Вогнем знищено сміття в двох сміттєбаках. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем з боку невстановленої особи.

18 грудня о 02:40 год. в місті Калуш проспект Л. Українки виникла пожежа вхідних дверей в одній із житлових квартир, що на 2-му поверсі 5-ти поверхового житлового будинку. Вогнем пошкоджено вхідні двері в квартиру. Попередня причина виникнення пожежі – занесення джерела вогню ззовні невстановленою особою.

Загалом з початку року в області виникло 1587 пожеж, у вогні загинуло 57 осіб.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ