Понад 90% касових апаратів Львівщини звітують засобами електронного зв’язку

Понад 90% касових апаратів Львівщини звітують засобами електронного зв’язку

19.12.13 13:07 0 871
На Львівщині станом на 18 грудня 2013 року 9883 касових апаратів із 10073 зареєстрованих подають звітність до органів Міндоходів в електронному вигляді. Менше як 8 відсотків апаратів залишилось непідключеними до Системи зберігання і збору даних від РРО Міндоходів.

Головне управління Міндоходів у Львівській області нагадує, що з 1 січня 2014 року за відсутність електронної стрічки будуть застосовуватися штрафні санкції. Тобто власники старих моделей РРО мають трохи більше тижня для їх переоснащення.

Під час переоснащення техніки платники можуть користуватися Державним реєстром розрахункових операцій, який містить перелік 86 сертифікованих приладів. Це ті касові апарати, які відповідають сучасним вимогам та забезпечують передачу контрольно-звітної інформації до органів доходів і зборів в електронній формі.

З повним переліком реєстраторів розрахункових операцій, які включені до Державного реєстру, можна ознайомитися на веб-порталі Міндоходів http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Серія «Морська історія ...
Наступна новина: Ігор Уманський: Росія ...

КОМЕНТАРІ