Юрій Луценко: Слід створити Народний Фронт України

Юрій Луценко: Слід створити Народний Фронт України

19.12.13 13:10 0 2001
Криза - від грецького слова вирішувати. Янукович прийняв своє рішення. Його Україна повертається в статус Малоросійського краю. Відтак, неактуальними стають спроби створення технічного Уряду для підписання Угоди з ЄС та отримання доступу до кредитів МВФ. Невиправданими стають і сподівання на вихід з політичної кризи через зміну системи влади. Бунт олігархів придушено дешевим газом. Парламентська більшість звично грабує бюджет. В таких умовах Генерал-губернатор буде самодержавно правити з лісової резиденції, не зважаючи на тотальне невизнання аборигенами його дій. Будь-які зміни міністрів чи мілкішого чиновництва проходитимуть лише для посилення пограбування України тепер уже двома союзними кланами - Межигірським і Кремлівським. Соціальна дресура народу страхом і злиднями продовжиться.
Скасування такого порядку речей є справою національного виживання. Очевидно, що для цього слід нарощувати потужність мирного спротиву громадян.
Як? Це питання є головним на столичному Майдані.
Моя відповідь - шляхом розширення Майдану на всю Україну.
Слід створити Народний Фронт України. Якщо така надпартійна громадянська мережа об'єднає десятки мільйонів невдоволених правлячою мафією та прихильників євроінтеграції, це дозволить скоординувати рух опору режиму, убезпечити рядових активістів від репресій, впливати на стратегію політичної опозиції аж до висування єдиної команди опозиції для перемоги на виборах.

http://www.3republic.org.ua/ua/ideas/12163
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Дмитро Співак: ...
Наступна новина: Формувати податкову ...

КОМЕНТАРІ