У Чикаго вперше відбудеться Ukrainian Fashion Night

У Чикаго вперше відбудеться Ukrainian Fashion Night

19.12.13 13:19 0 1870
21 грудня, о 6 вечора, вперше у Північній Америці відбудеться Ukrainian Fashion Night – незабутній український модний показ, участь у якому візь-муть талановиті представниці нового покоління української моди: Любов Чернікова (www.chernikova.com) та Вікторія Хоменець (www.anvifashion.com). Шоу проходитиме у Чикаго, у приміщенні Осередку.
Метою заходу перш за все є популяризація української фешн-індустрії у міжнародному просторі. Це нова сторінка в історії української моди.
21 грудня жителі Чикаго матимуть змогу побачити роботи двох чарівних дизайнерок, насолодитись хорошою музикою та провести незабутній вечір у елегантній та модній атмосфері. Шоу почнеться з показу неординарної колекції Вікторії Хоменець під назвою «CherryLife». Варто зазначити, що цього року дизайнерка взяла участь у відомому показі International Fashion Week Las Vegas і вразила іноземних поціновувачів моди своїми креативними моделями. Хедлайнером вечору буде Любов Чернікова зі своєю новою колекцією «ЗимНА», сповненю етнічних мотивів та давно забутих орнаментів. У своїх роботах вона змогла поєднати практичність, сучасні тенденції та автентичність української культури.
Веселу музику та хороший настрій гарантуватиме відомий у клубному житті Чикаго DJ Tima Fei, який розважатиме гостей по завершенню показу. А також талановита, хоч і зовсім юна, скрипалька - Ольга Прохорова.
Команда UA Modna вважає, що вечір, присвячений популяризації української моди – чудова можливість допомогти тим, хто цього потребує. Тому впродовж вечора UA Modna та Школа Святого Миколая у Чикаго проводитимуть аукціон. А найщедріші учасники отримають персональний подарунок від відомої дизайнерки Любці Чернікової.
Щоб отримати детальнішу інформацію про вечір моди пишіть нам на mail@uamodna.com.
***
UA Modna – американсько-український проект, заснований у Чикаго у 2012 році, який має представництво в Івано-Франківську. Його основна мета – об’єднати талановитих, креативних, «модних» людей та популяризувати українську культуру у міжнародному масштабі. Наше гасло: "Модно бути креативним, модно бути унікальним, модно бути українцем!" UA Modna також пропонує веб-платформу для всіх, хто хоче показати власний талант світу, хто є українцем не за походженням, а за духом.

Дата проведення: 21 грудня, 18.00
Місце проведення: США, м. Чикаго, Український Культурний Центр (Осередок)
Контакт: Світлана Іванишин-Угрина
Email: mail@uamodna.com
Веб-сайт: www.uamodna.com

Читайте також: Интернет-магазин оригинальной парфюмерии Elparfum с доставкой по Днепропетровску и всей территории Украины. Производство: Франция, Италия, Швейцария, США.
Автор: УкрЗахідІнформ .

фото
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Олег Тягнибок: «Фракція ...

КОМЕНТАРІ