Подарунки від Святого Миколая – для дітей та дорослих

Подарунки від Святого Миколая – для дітей та дорослих

19.12.13 20:12 0 899
Напередодні улюбленого дитячого свята – дня Святого Миколая до багатодітної сім’ї Світлани Погоди у село Шимківці, що у Збаразькому районі Тернопільщини, завітав із подарунками начальник митного поста «Збараж» Тернопільської митниці Міндоходів Іван Шлюсар.
Із семи дітей Світлани Погоди троє уже дорослі. Її 20-річна дочка Тетяна сама уже багатодітна мати − у неї двоє синочків-дошкільнят і однорічна донечка. Діти дуже втішилися подарункам від святого Миколая, які передали гості. Зокрема, Іван Шлюсар вручив дітям одяг, шкільне приладдя, постільну білизну і солодощі та побажав їм рости здоровими, слухняними, добре вчитися і обов’язково вірити в диво, тоді святий Миколай неодмінно обдаровуватиме їх щороку.
Того ж дня Іван Шлюсар відвідав з дарунками від митниці одиноку мешканку Шимковець Лідію Міщук.
Також митники привітали й інших своїх підшефних – Чортківське товариство інвалідів «Надія». Начальник митного поста «Чортків» Тернопільської митниці Міндоходів Іван Беспоповцев вручив їм ковдри, солодощі та два телевізори.
«День Миколая – прекрасне й довгоочікуване свято, яке є символом доброти й милосердя, важливе не лише для дітей, а й для дорослих. У такий день ніхто не повинен залишитись без уваги та подарунків», – відмітив начальник Тернопільської митниці Міндоходів Микола Харкавий.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ