Святий Миколай пам’ятає про кожного

Святий Миколай пам’ятає про кожного

19.12.13 20:13 0 853
День Святого Миколая – особливе свято. Його з нетерпінням чекають усі діти, адже воно символізує втілення мрій та віру в диво. Особливо це стосується бажань дітей, позбавлених у житті найважливішого – батьківського тепла та материнської ласки. Тож на свято Миколая працівники Головного управління Міндоходів у Тернопільській області завітали з подарунками до своїх підшефних – вихованців Коропецького обласного ліцею-інтернату та вручили їм солодощі та фрукти.
Як зазначив начальник Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Олександр Вітрук, день Святого Миколая – одне із найулюбленіших дитячих свят. Дуже важливо, щоб у цей день діти, які позбавлені батьківського піклування, отримали не лише подарунки, а й турботу, увагу та любов.
Також міндоходівці відвідали із солодкими пакунками від Миколая і Теребовлянську школу-інтернат для глухих дітей. Малеча втішилася подарункам та особливо гостям, адже працівники Міндоходів Тернопільщини відвідують школу на всі свята та вже встигли стати для вихованців Інтернату близькими друзями. Дітки за традицією написали листа до святого Миколая із своїми побажаннями та передали його особисто керівнику Міндоходів області Олександру Вітруку.
До Петриківського дитячого будинку-інтернату завітали із подарунками одразу чимало гостей, адже до святкових вітань міндоходівців долучилося й територіальне відділення АППУ у Тернопільській області. Разом із заступником начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Олександром Конончуком та головою обласної ради профспілки працівників державних органів доходів і зборів Оксаною Наконечною діток із Миколаєм вітав і директор виконавчої дирекції організації Ігор Дутка. Окрім солодощів та фруктів, вихованцям будинку-інтернату також вручили необхідний одяг, взуття та канцелярське приладдя.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Подарунки від Святого ...
Наступна новина: Новини ГУ Міндоходів в ...

КОМЕНТАРІ