Хмельницька область: рятувальники роз’яснюють громадянам основи безпечної життєдіяльності в зимовий період

Хмельницька область: рятувальники роз’яснюють громадянам основи безпечної життєдіяльності в зимовий період

20.12.13 08:03 0 610
Під час зимового пожежонебезпечного періоду є великий ризик збільшення кількості виникнення пожеж, на об’єктах з масовим перебуванням людей, гуртожитках, лікарнях, будинках-інтернатів тощо.

З метою попередження виникнення пожеж на об’єктах з масовим перебуванням людей фахівці Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області спільно з працівниками місцевої влади, соціальними працівниками та представниками засобів масової інформації в період з 17 по 18 грудня активно брали участь в перевірках цих об’єктів з проведенням інформаційно-роз’яснювальної роботи.

Особовий склад пожежно-рятувальних підрозділів Державної служби з надзвичайних ситуацій області перевірив стан шляхів евакуації, внутрішнього, зовнішнього протипожежного водопостачання та шляхи під’їзду до них.

Під час рейдів рятувальники провели профілактичні бесіди з мешканцями гуртожитків та керівниками закладів, під час яких роз’яснювались основні вимоги правил пожежної та техногенної безпеки. Крім того, особлива увага приділялась дотриманню правил використання відкритого вогню, електропобутових приладів та газового обладнання. Серед людей були розповсюджені пам’ятки та листівки застережливого характеру.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Луцький міський голова ...

КОМЕНТАРІ