В Закарпатській області іршавські правоохоронці, турбуючись про дітей, ініціювали батьківські збори в школі

В Закарпатській області іршавські правоохоронці, турбуючись про дітей, ініціювали батьківські збори в школі

20.12.13 13:37 0 958
Нещодавно у Малораковецькій школі (Іршавський район) з ініціативи дільничних інспекторів міліції ст.лейтенанта Юрія Тодавчича та оперуповноваженого сектору кримінальної міліції у справах дітей мол. лейтенанта Василя Сочки відбулись загальношкільні батьківські збори.

Збори розпочала директор школи Оксана Гудь та її заступник Ганна Лукачинець, які розповіли батькам про буденні справи школи, про дисципліну серед учнів.

Тема дисципліни була продовжена Юрієм Тодавчичем, який проінформував батьків про їх відповідальність за пропуски уроків дітьми без поважних причин. Серед батьків є багато заробітчан, які залишають без належного догляду своїх дітей на кілька місяців, а тому правоохоронці звернулись до батьків з проханням більше часу приділяти дітям. Дільничний проінформував батьків, що багато дітей у вечірній час відвідують розважальні заклади, веселяться там аж до їх закриття. Після цього діти по безлюдних вулицях села самі повертаються додому, наражаючись на небезпеку стати жертвою грабіжників. А тепер слід враховувати і кліматичні умови, бо вулиці вкриті ожеледицею.

Оперуповноважений Василь Сочка звернув увагу батьків на мобільні телефони, які вони купляють своїм дітям. Звісно, що зв′язок з дитиною потрібно мати, але діти з мобільними телефонами часто граються на уроках і їх гублять, а вдома кажуть, що вкрали. Був наведений реальний такий приклад, коли школяр загубив свій телефон, а вдома сказав, що його вкрали. Однак дільничний з′ясував, як усе було насправді.

Не обійшли правоохоронці й тему вживання неповнолітніми алкогольних напоїв, куріння тютюнових виробів. Крім цього, звернули увагу батьків на використання їхніми дітьми піротехнічних виробів, а саме петард під час святкування новорічних свят.

На завершення директор школи Оксана Гудь та батьки подякували правоохоронцям за зустріч і привітали їх з наступаючим професійним святом Днем міліції.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Графік роботи відділу ...

КОМЕНТАРІ