Закарпаття: рятувальники на чолі з Мирославом Щербеєм привітали дітей області з Днем Святого Миколая Чудотворця

Закарпаття: рятувальники на чолі з Мирославом Щербеєм привітали дітей області з Днем Святого Миколая Чудотворця

20.12.13 10:37 0 836
Ось і розпочалися довгоочікувані новорічні свята. 19 грудня - День Святого Миколая відкрив сезон «веселих свят». Кожна людина, незалежно від свого віку, з нетерпінням чекає подаруночків і щиро вірить, що прокинувшись, обов’язково знайде сюрприз. Це добре, коли дорослі в душі залишаються дітьми, бо так їм легше зрозуміти малеч, що чекають з нетерпінням старенького новорічного дідуся з великою торбинкою цукерок.

Рятувальники області не стали винятком. Керівництво Управління ДСНС України у Закарпатській області провело масові зустрічі з дітьми.

Близько трьох тисяч дітей Воловеччини, Великоберезнянщини, Міжгірщини отримали подарунки від начальника Управління ДСНС України у Закарпатській області, депутата обласної ради Мирослава Щербея. Вже не перший рік він робить такі подарунки дітям Закарпаття.

А до вихованців загальноосвітніх шкільних та дошкільних навчальних закладів у населених пунктах Нижні Ворота, Підполоззя, Тишів, Котельниця, Біласовиця Воловецького району та села Кострино, що на Великоберезнянщині. Мирослав Васильович завітав особисто, щоб привітати малечу з цим світлим та радісним днем. На знак подяки учні та вихованці навчальних закладів співали для благодійника пісні про вшанування Святого Миколая-Чудотворця.

Як розповів Мирослав Щербей – це свято всіх дітей, які впродовж року, а особливо напередодні дня Святого Миколая намагаються бути чемними й слухняними, аби отримати подарунки. Також Мирослав Васильович зауважив, що дорослим треба особливо дбати про дітей із соціально-незахищених родин, з обмеженими фізичними можливостями та позбавлених батьківського піклування. «Щасливе дитинство - це світле майбутнє для всього Закарпаття. Я в цьому переконаний, і тому буду робити усе від мене залежне, аби дітлахи частіше відчували щиру радість від подарунків та свят і були щасливими».

Разом з іншими дітлахами краю, святкували День Святого Миколая й вихованці Часлівецької загальноосвітньої спеціальної школи-інтернат І-ІІ ступенів Закарпатської обласної ради. Тут, від імені служби «101», начальник відділу персоналу У ДСНС України у Закарпатській області Олександр Беспалько вручив усім 65 вихованцям смачні солодощі й інші подарунки та побажав школярам рости здоровими та щасливими на радість своїм вчителям. Діти щиро дякували за подарунки, які принесли їм радісний настрій та веселий сміх.

«Заходи, пов’язані з наданням допомоги дитячим будинкам, - справа благородна та дуже необхідна. Адже більшість дітей тут позбавлені основного – батьківського піклування та тепла рідної домівки. Звісно, що цього їм не замінить ніхто, проте, можливо, невелике свято та подарунки від гостей хоча б частково компенсують те, чого їм так бракує», - зауважив Олександр Беспалько.

У свою чергу, директор цього спеціалізованого навчального закладу Михайло Михайлочко ,від імені усього педагогічного колективу, подякував своїм підшефним за те, що вони не забувають про їхніх вихованців та постійно допомагають і підтримують їх.

Приємно зазначити, що вихованці школи-інтернат вразили гостей своєю любов’ю, ввічливістю, пошаною та дисциплінованістю.

Свято закінчилося в теплій дружній атмосфері та зі щасливою посмішкою на вустах.

Управління ДСНС України у Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: 19 грудня – празник св. ...

КОМЕНТАРІ