Ужгородська міліція привітала підшефних дітей з Днем Святого Миколая

Ужгородська міліція привітала підшефних дітей з Днем Святого Миколая

20.12.13 16:18 0 897
Вже багато років підтримується традиція шефства співробітниками міліції обласного центру над вихованцями Ужгородської спеціалізованої загально-освітньої школи-інтернату, де виховуються діти з вадами слуху та мови.

Традиційно напередодні Дня Святого Миколая люди в погонах відвідали підшефний заклад зі святковими привітаннями та подарунками. Необхідним та бажаним подарунком для дітей виявилися шкільні набори для навчання, спортивне приладдя для майбутніх спортсменів, іграшки та звичайно ж – солодощі.

В свою чергу діти подарували своїм шефам святковий концерт, який зворушив серця і душі присутніх. Дитяча щирість та відвертість не залишала байдужими глядачів.

По закінченню свята заступник начальника Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Василь Довганич та начальник сектору кадрового забезпечення міськвідділу капітан міліції Ксенія Цупа привітали всіх присутніх з цим чудовим днем та подякували вчителям за невтомну педагогічну працю у справі виховання підростаючого покоління.

Директор школи-інтернату Наталія Бушко від імені своїх вихованців подякувала правоохоронцям за постійну турботу і отримане задоволення.

- Микола-Чудотворець є захисником усіх дітей. Він дарує віру у здійснення найзаповітніших мрій, вселяє в душі світлі почуття, надихає на добро, – каже начальник Ужгородського міськвідділу міліції підполковник Євген Калитич. – Нехай Святий Миколай оберігає всіх діток, дарує їм здоров’я, щастя, радість та надію. Хай Господнє благословення, святковий настрій супроводжують всіх скрізь, протягом усього життя.

Діана ДОРОГІЙ

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Чому так є, і що далі?..» ...
Наступна новина: Луцькі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ