Луцьк: «Миколай пам’ятає про всіх»

Луцьк: «Миколай пам’ятає про всіх»

20.12.13 15:02 0 923
У Луцьку відбуваються ряд заходів до дня Святого Миколая Чудотворця, який є покровителем нашого міста. Однією з таких подій стала акція «Миколай пам’ятає про всіх».

Біля пам’ятника Святому Миколаю зібралися вихованці Луцької музичної школи № 1, працівники виконавчих органів міської ради, громадськість.

Дітки виконали кілька художніх номерів.

Луцький міський голова Микола Романюк привітав присутніх з початком новорічно-різдвяних святкувань. Символічно, зауважив він, що ми починаємо їх із вшанування Святого Миколая Чудотворця, який є покровителем нашого міста. «Хотів би побажати, аби Святий кожній дитині, кожному дорослому приносив щастя, добро, здійснював мрії. Нехай Святий Миколай оберігає наше місто, область, славну Україну», – наголосив він.

Микола Романюк зазначив, що хотів би, аби в цей день ми максимально приділили увагу тим людям, які, на жаль, у силу певних причин не можуть прийти до пам’ятника Святому Миколаю, вийти у місто. «Хочеться, щоб у цей день було побільше доброти, посмішок, хороших справ. Вітаю всіх зі святом», – сказав міський голова.

Також він повідомив, що помічники Святого Миколая розвезуть подаруночки діткам з особливими потребами, діткам, які опинилися у складних життєвих обставинах. Загалом, їх буде 170. Ці подарунки надані представниками соціально-відповідального бізнесу. Допомагатимуть доставляти подарунки до діток водії служб таксі міста, які з радістю безкоштовно надали автомобілі. Микола Романюк подякував усім, хто долучився до хорошої справи.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Фракція ВО ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ