Волинь: вихованці Люблінецького НВК «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей» отримали подарунки в День Cвятого Миколая

Волинь: вихованці Люблінецького НВК «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей» отримали подарунки в День Cвятого Миколая

20.12.13 13:42 0 976
У День Святого Микола Чудотворця, заступник голови облдержадміністрації Віталій Карпюк відвідав вихованців Люблінецького НВК «Загальноосвітня школа-інтернат I-III ступенів-ліцей», над яким він має шефство уже упродовж багатьох років.

Віталій Карпюк привітав дітей зі святом, побажав їм здоров’я, наснаги до навчання та подарував солодощі.

Заступник голови облдержадміністрації поспілкувався з вихованцями та педагогами, оглянув умови навчання та проживання. Він відзначив, що на Волині захист прав дітей – один із пріоритетів роботи місцевої влади. «Підтримати, допомогти, не залишити без підтримки усіх дітей, а тим більше сиріт – цього вимагає Глава держави. Як стверджує ж голова облдержадміністрації Борис Клімчук, на Волині чужих дітей немає. І всі вони мають право на свято, на подарунки, на щасливе життя», - наголосив Віталій Карпюк.

В свою чергу, вихованці ліцею-інтернату подарували заступнику голови облдержадміністрації власноруч вишиту ікону Святого Миколая.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Графік роботи відділу ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ