Недобросовісному постачальнику - Володимир-Волинському госпрозрахунковому ринку - повернуто неякісну молочну продукцію

Недобросовісному постачальнику - Володимир-Волинському госпрозрахунковому ринку - повернуто неякісну молочну продукцію

20.12.13 18:05 0 1041
Недобросовісному постачальнику - Володимир-Волинському госпрозрахунковому ринку - повернуто неякісну молочну продукцію виробника ТОВ «Молочна компанія Дружба» (м.Одеса, Миколаївська область). Таке рішення прийнято за результатами масштабної перевірки якості продуктів харчування у школах і дитсадках, яка тривала за дорученням голови облдержадміністрації Бориса Клімчука.

Так, Володимир-Волинським міськміжрайонним управлінням державної санітарно-епідеміологічної служби проведено відбір проб масла вершкового 73% жиру виробника ТОВ «Молочна компанія Дружба» та виявлено, що продукція не відповідає вимогам ДСТУ. Адже, у виробництві традиційних молочних продуктів забороняється використовувати жири та білки немолочного походження, а також стабілізатори і консерванти.

Загалом фахівцями «Волиньстандартметрологія» в ході обласної перевірки було відібрано 34 зразки масла вершкового, сметани, сиру твердого та сиру кисломолочного для проведення досліджень на наявність рослинних жирів на 29 об’єктах області. Як результат, у 19 зразках – виявили наявність рослинного жиру.

Інспекція якості продуктів триватиме й далі. Адже, як вимагає голова облдержадміністрації Борис Клімчук, волинські діти мають отримувати лише якісне харчування. Отож, усі продукти,в яких в ході перевірок виявлять відхилення від стандартів, будуть вилучати і повертати постачальникам.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громадська рада при ...
Наступна новина: Політикам доведеться ...

КОМЕНТАРІ