У Волинській області у День Святого Миколая здійснюються дитячі мрії

У Волинській області у День Святого Миколая здійснюються дитячі мрії

20.12.13 14:21 0 918
У день Святого Миколая жодна дитина не має залишитися без турботи, уваги й подарунків.

в обласному театрі ляльок влаштували веселе свято для 250 волинських дітей-сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування з Луцького, Ківерцівського, Рожищенського районів та м.Луцька.

“В такий день ми всі відчуваємо теплі й щирі емоції і хочеться, щоб Миколай прийшов до усіх без винятку дітей”, - зазначив заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, який завітав на дитяче свято.

“Усім дітям потрібна увага й турбота, а діти-сироти потребують цього в рази більше. Насамперед їх треба підтримати морально, подати руку допомоги. В президентських ініціативах йдеться саме про таку роботу і в області за минулий рік зроблено чимало”, - підкреслив він. “Однак ми продовжуємо працювати, адже одномоментними акціями ситуацію не покращити, важливо щодня й щогодини робити добрі справи”, - наголосив заступник голови облдержадміністрації.

Дітвору зі святом привітав та благословив святий Миколай. Потому всі переглянули святкову новорічну виставу, по завершенню якої малеча отримала солодкі подарунки.

Прес-служба облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На честь Святого Миколая ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ