Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 4 пожежі

Чернівецька область: протягом доби рятувальники ліквідували 4 пожежі

20.12.13 08:53 0 813
Протягом минулої доби у Чернівецькій області сталося 4 пожежі, 2 з них у Хотинському районі. У селі Каплівка Хотинського району виникла пожежа в господарській будівлі місцевого мешканця. За місцем виклику було направлено пожежно-рятувальний підрозділ міста Хотин. Через сильний туман люди помітили пожежу вже тоді, коли вогонь повністю охопив будівлю. Внаслідок запізнілого повідомлення про пожежу на момент прибуття рятувальників вогонь поширився на площу 480 кв.м.. Також існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовані 2 господарській будівлі. Вогнеборці локалізували пожежу в тих межах, у яких застали на момент прибуття. В подальшому пожежу було повністю ліквідовано. На пожежі вогнем знищено 19 тонн сіна, шиферне покриття господарської будівлі, пошкоджено будівельні конструкції споруди. Рятувальники зберегли від знищення 2 господарські будівлі.

У селі Колінківці Хотинського району горіла господарська будівля. Черговий караул Державної пожежно-рятувальної частини № 7 міста Хотин та місцева пожежна команда села Колінківці, які прибули на місце події, ліквідували пожежу. Бійці ДСНС запобігли подальшому поширенню вогню, що дозволило врятувати від знищення поруч розташований житловий будинок. Вогнем знищено шиферне покриття, пошкоджено будівельні конструкції господарської будівлі.

Всього протягом минулої доби у Чернівецькій області сталося 4 пожежі, на яких рятувальники зберегли від знищення 5 будівель. Загиблих та травмованих немає.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кокотюха пропонує Марш ...
Наступна новина: На Львівщині син обікрав ...

КОМЕНТАРІ