Firtash Foundation знову подарує Чернівцям казку

Firtash Foundation знову подарує Чернівцям казку

20.12.13 11:08 0 850
Уже другий рік поспіль благодійний фонд Дмитра та Лади Фірташ Firtash Foundation влаштовує справжнє свято жителям Чернівців та дарує подарунки дітям. Ідея підтримки міського Новорічного ярмарку виникла минулого року і настільки приємно вразила жителів міста, що керівники фонду вирішили зробити влаштування Різдвяного містечка доброю щорічною традицією.

«Настає час, на який цілий рік чекали усі – і дорослі, які підбивають підсумки минулого та будують світлі плани на майбутнє, і, звичайно ж, діти, для яких – це час чудес і подарунків. Ми щиро раді привітати буковинців з прийдешніми святами і знову подарувати справжню казку всім дітям міста», – поділилася засновник і керівник фонду Firtash Foundation Лада Фірташ.

На Різдвяному ярмарку можна придбати колоритні новорічні подарунки, книги, сувеніри, скуштувати страви буковинської кухні та весело провести час усією родиною і насолодитися атмосферою зимових святок.

Крім традиційного ярмарку на жителів міста чекають виступи національних українських музичних і танцювальних колективів, вікторини та ігри, а дітей потішить справжнісінький Дід Мороз, який чекає маленьких гостей у своєму зимовому палаці, і, безсумнівно, не залишить малюків без подарунків. Фонд знову подарував мешканцям Чернівців цілий місяць безкоштовного катання на 40-метровій ковзанці у центрі міста, а найменші чернівчани зможуть покататися на поні. Організатори врахували минулорічний досвід і збільшили кількість коней.

Відкриття Різдвянного Містечка відбулося 19 грудня і триватиме до 20 січня 2014 року. У жителів та гостей Буковини є цілий місяць на те, щоб встигнути відвідати справжню Новорічну казку.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ